Greensportation

Ga voor duurzaam en bespaar!

Het milieu aspect en de hoge kosten van fossiele brandstoffen hebben er voor gezorgd dat elektrische vormen van transport in heel Europa steeds populairder worden. Elektrische scooters zijn inmiddels betaalbaar en bieden gemak en stijl, en zijn een populair transport middel geworden overal in Europa . Als e-scooter eigenaar en rijder hoef je alleen maar te herladen.

Door de elektrische Nipponia Volty te gebruiken, kunt u tot 85% besparen op onkosten voor uw transport in vergelijking met conventionele middelen en tegelijkertijd het milieu beschermen.

Naast

Specs

Max. bereik : 100 km
Motor : Naafmotor, 1500W Bosch®
Volledige oplaadtijd : 5 uren
Type batterij : (2x) Lithium - Ion 60V/24Ah, SAMSUNG® cells
Accessoires : USB-lader, bagagedrager en topkoffer
Garantie : 2 Jaar
Kom meer weten
Naast

VOLTY lancering

Op de Intermot-beurs in Keulen in 2018 werd de geheel nieuwe VOLTY voor het eerst gepresenteerd, samen met 6 andere nieuwe modellen van Nipponia voor de Europese markt. Volty's grotere broer, de Terranova elektrische maxi-scooter werd ook gepresenteerd en staat gepland voor productie eind 2019.

Naast

Slim opladen

De Nipponia VOLTY heeft een zeer flexibel systeem om de batterijen op te laden. Er is een aansluitpunt permanent verbonden met de batterijharnassen, dus als u een stopcontact in de buurt van de scooter hebt, hoeft u niets los te koppelen of een batterij te verwijderen om deze op te laden. Kies eerst de gewenste batterij met de aan / uit-schakelaar. Steek vervolgens de lader in het stopcontact van de scooter; steek daarna de lader in het stopcontact. Als er geen stopcontact in de buurt is, verwijdert u de batterij uit de scooter en samen met de draagbare oplader laadt u deze overal op waar u toegang hebt tot het elektriciteitsnet.

Naast

Luxe en Stijl

Stijlvolle verchroomde details aan de voor- en achterkant van de scooter helpen u te onderscheiden van de menigte, terwijl de LED-lichten aan de voor- en achterzijde zorgen voor goed zicht en tegelijkertijd het batterijverbruik verminderen.

Naast

Geweldig bestuurders beeld

Bij Nipponia beschouwen we Kwaliteit als onze eerste prioriteit en de Volty "cockpit" is goed verzorgd. Het instrumentenpaneel bevat bevat niet alleen alle benodigde informatie, maar de kwaliteit van de randapparatuur is magnifiek. Stijlvolle schakelaars, CNC rempompdeksels, moderne gepoedercoate remhendels zorgen ervoor dat u zich veilig en comfortabel voelt.

Naast

Greensportation is de nieuwe trend

Bosch® Motor

Krachtige en betrouwbare elektrische 1500W naafmotor.

Duurzame IP65 Li-ion batterij

De Lithium ion batterij is ontworpen om honderden keren te worden gebruikt en te worden opgeladen en biedt tegelijkertijd voldoende bereik voor het dagelijks woon-werkverkeer.

BMS (Battery Mangement System) : Veiligheid en stabiliteit

Zelf-ontlading bescherming / batterij onbalans bescherming / over lading / kortsluiting / temperatuur bescherming / power-off bescherming.

Cruise control

De cruise control-functie kan met een druk op de knop worden geactiveerd, zodat de gebruiker moeiteloos kan rijden.

Usb oplader

Houd de batterij van uw telefoon of tablet op spanning wanneer u onderweg bent.

Veel bagage ruimte en veel bewegings vrijheid

Bergruimte onder het zadel en veel ruimte voor de benen van de rijder maakt het een enorm praktische en stijlvolle oplossing voor dagelijks transport.